Kérdezzen, válaszolunk

Eddigi kérdések - válaszok

Kérdés:
Tisztelt Nyílászáróbolt!

Most szeretnék Önöktől ablakokat illetve ajtót rendelni műanyag kivitelben. Afelől érdeklődnék, hogy az ablakokon található e szellőző?! És ha nem, kérhető e rá, ennek az ára is érdekelne?!
Illetve szúnyoghálót lehet e pluszban kérni?!

Tisztelettel :

Csomor Kitti
Válasz:

 Kedves érdeklődő,

a műanyag ablakaink rendelkeznek vasalatba beépített résszellőzővel, ez függ a felhasználó szokásától hogy használja-e.

Létezik Aereco automata higroszabályozású szellőző, amiből sokféle van, a lakás és a felhasználás célja szerint. Ez jobb megoldás mert automatikus.

Legjobb ha befárad bemutatótermünkbe, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

 

üdvözlettel: nyilaszarobolt.hu


Kérdés:
Tisztelt Schwabinvest Plusz Kft.
Régi tokba szeretnék új ablakot beépíteni és azt szeretném megtudni,hogy az új ablak üvegfelülete mennyivel lesz kisebb.
Köszönettel Szabó László
Válasz:

Tisztelt Szabó Úr,

az új ablakaink tok+szárnykeret szélessége 11 és 13 cm között mozog, ilyen esetben javasoljuk a karcsúbb Onoplast Prolux vagy Oknoplast Pixel ablakot használni ugyanis itt a külső tokszélesség karcsúsága mellett váltószárnyas kétszárnyú ablaknál a középső tok is jóval keskenyebb lesz.

üdvözlettel:

Schwabinvest Plusz Kft


Kérdés:
Mi a GZL 308 ablakhoz tartozó RHL-belső roletta termékkódja?
Válasz:

A mostani méretézés szerint M08.

 

Üdvözlettel: Schwabinvest Plusz Kft.


Kérdés:
T. Cim !
Érdeklödöm, hogy az Alföld fenyö kazettás ajtóknál a megadott méret a tok külső mérete-e? Pl. a 100-as méretnél maga az ajtó nyilása hány cm ?
Várom válaszukat, tisztelettel: Havasi Pálné.
Válasz:

Tisztelt Havasi Pálné !

 

A megadott méretek névleges tokkülméretek.

A 100 cm széles ajtó esetében az ajtólap szélessége 88 cm.

 

Üdvözletel: Schwabinvest Plusz Kft.


Kérdés:
Műanyag ablakpárkányt szeretnék rakni kültérre, de csak 25 és 30cm szélességben lehet kapni, a beépítési mélység viszont 23cm így vagy 2cm-t lóg ki vagy 7cm-t az egyik kevés a másik sok... Lehetséges-e a párkányokat hosszában méretre vágni és vállalják-e?

Tisztelettel,
Búsi Sándor
Válasz:

Kedves Sándor !

A műanyag párkányok esetében a szélességi méretek fix méretek, ezeket -sajnos- nem áll módunkban méretre szabni. Ezt a beépítéskor kell a helyszínen a megfelelő méretre igazítani.

 

Üdvözlettel :Mészáros László


Kérdés:
Tisztelt SCHWAB INVEST!

FÉM - egyszárnyú befelé nyíló biztonsági bejárati ajtót szeretnénk. Lakótelepi lakásunk van és a nyílás méretünk vízszintesen 88cm. Arra szeretnék választ kapni, hogy ehhez a mérethez kapható-e önöknél, és mennyibe kerül?
Köszönettel! Balogh Csaba
Válasz:

Kedves Csaba !

 

A fém biztonsági bejárati ajtó csak Fix méretben kapható, egyedi méretet műanyag vagy fa bejárati ajtóból tud rendelni.

 

Üdvözlettel: Mészáros László


Kérdés:
Tisztelt Cím!

Arról szeretnék felvilágosítást kapni,hogy a Dusa félig üvegezhető beltéri pallótokos ajtót 12 cm-nél vékonyabb falba be lehet e építeni?(ennyi van a beépítési információknál írva).
10 cm-es gipszkarton falba lenne beépítve.

Előre is köszönöm válaszukat!
Válasz:

Tisztelt István !

A tok teljes szélessége 12cm. Beépíthető az ajtó a 10cm-es falba is, de ebben az esetben a fal síkjától 1-1cm-t "kilóg" a tok. Az Ön esetében a GERÉBTOK is megoldás lehet.

 

Üdvözlettel: Mészáros László


Kérdés:
Az lenne a kérdésem, hogy a megadott méretek a beépítési méret? Tehát a magasság a padlószinttől értetendő? A szélesség pedig a tok teljes szélessége?
Köszönöm: Pénzes Attila
Válasz:

Tisztelt Attila !

 

A nyílászárók névleges méretei azt jelentik, hogy a nyílásnak kell olyan méretűnek lennie ahová a nyílászáró kerül. Természetesen ebben az esetben a gyártási méret -általában- oldalanként 1-1 cm-el kisebb épp azért, hogy a kihagyott nyílásba könnyen beépíthető legyen a termék.

Az egyedi méretnél -amit Ön ad meg a vásárláskor- pedig olyan gyártási méretűre készítjük a terméket amekkora méreteket megjelöl. Ez azt jelenti, hogy a tok szélessége és magassága a megadott méretű lesz, ebben az esetben pedig nagyobb falnyílást kell kialakítania a kényelmes beépítéshez.

 

Üdvözlettel: Schwabinvest Plusz Kft.


Kérdés:
Szeretném megtudni,hogy egyedi méretben lehet-e garázskaput rendelni?
3350mm,sz.x217mm,magasság
Köszönettel
Válasz:

Tisztelt Pósáné Éva!

Ilyen méretű kaput un. 4 cm-es poliuretán szigetelésű, kívül-belül acéllemez garázskapuból tudunk legyártani. 3350x2160 méretű kívül-belül fehér, kézi működtetésű kapu Focus, Format vagy Futur garázskapu (a mintát megtekintheti az alábbi hivatkozáson: http://www.nyilaszarobolt.hu/garazskapu/hoszigetelt_garazskapu_35/garazskapu_szigetelt_focus_format_futur_feher_szekcionalt), normál beépítési helyigényt feltételezve: Br. 209600 Ft

Üdvözlettel: Schwabinvest Plusz Kft.


Kérdés:
Kérdésem az lenne, hogy 75x210-es méretben is gyártanak-e bejárati műanyag ajtókat illetve milyen feltételekkel?
Válasz:

Tisztelt Csordás Manka!

A 75 cm széles műanyag bejárati ajtó legyártható. Ebbe a méretbe az ún. panelek (pl. a Temze, Boszporusz, stb. fantázianevű mintás betéteket) nem férnek bele, így vagy teljesen sima minta nélküli műanyag betétet és/vagy üveget tudunk ilyen méretű ajtóba tenni. Egy 75x210 egyszárnyú befelé nyíló teljesen tömör (sima betéttel) fehér műanyag bejárati ajtó ára: Br. 67513 Ft.

Számításba kell azt venni, hogy a szabad nyílásméret amin a beépítést követően át lehet járni egy 75 cm széles ajtónál kb. 60 cm lesz, emiatt az ilyen méretű bejárati ajtó beépítését nem szoktuk javasolni.

Üdvözlettel: Schwabinvest Plusz Kft.


Kérdés:
Márvány ablakpárkány érdekelne de bordó színben, 158cm hosszú és 28 cm széles. Mennyibe kerülnek, hogyan rendelhetem meg ha érdekel , mikor szállítják, hogyan fizethetek? díjtalan-e a kiszállítás (távolság Bp-től kb 140 km.re).
Gyors választ szeretnék.
Tisztelettel: ráczne
Válasz:

Tisztelt Ráczné !

Márvány ablakpárkányból sajnos nincs bordó színű, ha ilyet szeretne akkor agglomerátból tudjuk biztosítani ROSSO ASSIAGO néven. A megfelelő szélesség kiválasztása után be kell írni a kívánt hosszúság méretet és a program kiszámolja a fizetendő összeget. A gyártási idő megrendeléstől -illetve az előleg számlánkra történő megérkezésétől - számítva 2 hét, szállítás az elkészülést követően 3-5 munkanapon belül max. 150 cm hosszúságig. A kiszállításnak költsége van mely a fizetési módtól függ, erről weboldalunk oldalán a "Szállítási és fizetési feltételek" menüpont alatt talál tájékoztatást.

Tisztelettel: Mészáros László


Kérdés:


T. Cím,

parapetes konvektoros ( FÉG ) fűtés van az lakásomban, egy 20m2-es (1 db erkélyajtó és 2 db bukó nyíló ablak) és egy 8 m2-es szobában, (1 db bukó nyíló ablak) valamint egy 6 m2-es konyhában, (1 db bukó-nyíló ablak) ahol viszont nincsen konvektor. A fürdőszobában 1 db BOSCH vízmelegítő üzemel.

Most szereltettem be új nyílászárókat, GEALAN típusút (IQ system).

Milyen szellőzőket vásároljak hozzájuk utólagos beszereléssel? Ár és típus megjelöléssel kérem.

Várom szíves mielőbbi válaszukat.Tóth Katalin
biztosítási és pénzügyi tanácsadó

1034 Budapest, Bécsi út 120.

Tel.: 06-20-319-6246
Fax: 451-3843
katalin-rozalia.toth@tanacsado.generali.hu
Válasz:
Tisztelt Tóth Katalin!
 
Abba a helységbe ahol konvektoros fűtés van és a konvektor az ablak előtt van nem lehet nyílászáróba építhető légbevezetőt beépíteni, mert visszajön rajta az égéstermék.
A konyhába amennyiben van gáztűzhely és a gáztűzhelyen kívül nincsen cirkó, kazán, stb. a nyílt égésterű gázkészülékekhez használható légbevezető beépítése javasolt (abban az esetben ha nincs konvektor az ablak előtt), a légbevezető típusa EMM916 (ez a típusú légbevezető csak abban az esetben használható, hogyha csak gáztűzhely van a konyhában!). Olyan helységekben ahol nincs konvektor az ablak előtt, nincsen cirkó, kazán, gáztűzhely, stb. a helyiségben be lehet építeni az EMM716 higroszabályozású, lezárható légbevezetőt. A külső egységet pedig mindkettő esetben lehet választani annak függvényében, hogy van-e redőny az ablakon vagy nincs.
 
 
Tisztelettel: Fekete Erika

Kérdés:
Tisztelt Nyílászáróbolt!

Szeretném tudni hogy vállalják-e régi építésű lakás komplett nyílászáró cseréjét is, hogy a beépítés mellett a bontást és a javítási munkákat is Önök végezzék el?

Köszönettel Váginé Judit
Válasz:

Kedves Érdeklődő!

Igen, régi lakások teljeskörű nyílászáró cseréjét is vállaljuk, szakembereink a kőművesjavítást és igény esetén a festési munkákat is elvégzik.

Schwabinvest Plusz Kft


Tegye fel kérdését:

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi adatok kitöltésével.

Név*:
Email*:
Kérdés*:
Elküldés
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
Ügyfélszolgálat
 •  

 •  
 • Telefon06 (28) 401-585
 •        06 (70) 949-6573
 •  
 • E-mailRendelési információ:
 •        info@nyilaszarobolt.hu
 •      
 • E-mailÁrajánlatkérés:
 •        iroda@nyilaszarobolt.hu
 •  
 • CímBemutatóterem: 
 •        H-2170 Aszód, Pesti út 21.
 •  
 •       Nyitvatartás:
 •       H-P:    9.00-17.00
 •       SZ.:    9.00-12.00
 •       V:       zárva
 •  

Hírek